Het maakt in feite niet uit wat voor soort lening u wilt gaan afsluiten, want alle leningen zijn gewoon online aan te vragen en in zijn geheel te regelen. Natuurlijk is er ook gedacht aan de mensen die persoonlijk contact voorop stellen, want geldverstrekkers zijn ook gewoon per telefoon te bereiken. Zeker als u nog met een aantal vragen zit die u graag beantwoord wilt zien voor u een lening gaat afsluiten kan de persoonlijke weg toch prettiger zijn dan het via de digitale snelweg te regelen.

Mocht het inderdaad zo zijn dat u nog met vragen zit, dan is het handig eerst even op de website van de geldverstrekker te kijken naar een kopje met ‘Veelgestelde vragen’. Er zijn namelijk een aantal vragen die altijd opnieuw terugkomen en de kans is dus groot dat uw vraag hier ook tussen staat en dus uiteraard ook uw antwoord.

Documenten

Ook de documenten die u moet kunnen overleggen voor het afsluiten van een lening kunnen gewoon online worden verstuurd. U dient deze dan in te scannen en te mailen, maar uiteraard kan het ook gewoon via de post toegestuurd worden als u niet beschikt over de middelen om documenten te scannen en te mailen.

Afsluiten

Het afsluiten van een geldlening is zo gebeurd. Het is dan wachten tot u te horen krijgt van uw geldverstrekker of zij uw aanvraag goedkeuren. Houd er rekening mee dat de tijd die dit duurt per geldverstrekker wel wat kan verschillen.