Een minilening is gelimiteerd tot 800 euro. Dit houdt dus in dat het niet mogelijk is om meer dan dat te lenen. Met een minilening kan er geld worden geleend met BKR, maar hoe zit het eigenlijk wanneer u niet genoeg heeft aan 800 euro? Zijn er dan nog wel mogelijkheden om toch meer te lenen zonder dat er een BKR toetsing aan te pas komt of is dat helemaal niet mogelijk?

Geen BKR toetsing bij bedragen hoger dan 1000 euro

Helaas zal het niet gaan om geld te lenen voor een bedrag hoger dan 1000 euro zonder dat er een BKR toetsing aan te pas komt. Een BKR toetsing behoort nu eenmaal uitgevoerd te worden door geldverstrekkers, dus dit zal dan ook ten alle tijden gebeuren. Toch is het zeker niet onmogelijk om een hoger geldbedrag te lenen met een BKR codering, maar hiervoor moet u dan vaak met wat onbekendere geldverstrekkers in zee gaan, omdat de grote en bekende geldverstrekkers dit toch over het algemeen niet zullen doen. Dat brengt dus wel het nodige risico mee om het op die manier te doen.

Weet u zeker dat u een BKR codering heeft? Veel mensen hebben namelijk geen flauw benul van het feit dat hun BKR codering na verloop van tijd al is vervallen. Om het zeker te weten kunt u een BKR check doen en zult u direct op de hoogte zijn van de BKR codering die u heeft.